projectontwikkelingsteam

Applicatie ontwikkelaar

Nadat het project klaar is, levert de applicatie-ontwikkelaar (en eventueel het agile ontwikkelteam) de applicatie aan het agile ontwikkelteam voor beoordeling en feedback. Als de ontwikkelaars de applicatie niet goedkeuren, kunnen ze deze op een zwarte lijst zetten, maar alleen als dit gebeurt volgens een strikt ontwikkelproces, met gecontroleerd testen.

onontwikkeld

Bij agile ontwikkeling is er sprake van een gecontroleerd ontwikkelingsproces, met een reeks strikt gedefinieerde stappen en een globaal gefaseerd projectplan. Met andere woorden, agile ontwikkeling definieert het projectplan strikt tijdens de eerste fasen van het project. Deze projectplannen kunnen een of meer modules omvatten, waarbij in de loop van de projectfasen volgende modules worden toegevoegd. De totale duur van het project kan variëren van enkele weken tot maanden, wat wordt ingeschat door het agile ontwikkelingsteam tijdens de projectplanning en -uitvoering.

ongecontroleerd

In agile ontwikkeling wordt er een breed scala aan scrum terminologie gebruikt, wat nuttig is maar soms ook verwarrend voor nieuwe agile ontwikkelaars. Veel mensen buiten de agile ontwikkelgemeenschap zijn misschien niet helemaal bekend met de termen die gebruikt worden bij agile ontwikkeling, whiteboard codering en andere terminologie die gangbaar is bij agile. Deze termen zijn echter van cruciaal belang voor de agile methodologie. Als het agile team bijeenkomt tijdens een Scrum-overgang, is communicatie belangrijk; zij zullen het begrijpen.

In agile methodologie, is er een iteratieve aanpak. Het werk dat op elk scherm wordt gedaan is continu. Zolang het werk op een scherm wordt gedaan, wordt het niet alleen op dit scherm gedaan. Zoals een skim laat zien, zijn er schermen waarop werk moet worden gedaan, maar niet alle schermen zijn relevant voor het werk bij de hand. Er zijn vaak veel schermen, en ze zijn niet georganiseerd in een logisch, geordend systeem. Ze zijn te vergelijken met de slots in een sportwedstrijd chorologie. Als er geen plaatsen meer zijn, is het het beste om ze niet te vullen.

Whiteboards

Een whiteboard wordt gebruikt om aantekeningen te maken of ideeën door te nemen als ze in je opkomen. Ze zijn van onschatbare waarde voor het vastleggen van ideeën en het vormgeven van een productie idee. In een omgeving waar het team aan het tegelen is, is het vergelijkbaar met hoe een muur ontstaat. Op een whiteboard is het belangrijk om een consistente coderingslijn te hebben. Anders zijn de notities erg vaag.

Het beste voor een agile ontwikkelingsteam is om een whiteboard mee te nemen wanneer zij gebeurtenissen met weinig informatie doen, of een ander soort visuele infrastructuur te produceren, zoals startlichten, om de informatie weer te geven over waar zij aan werken.

Contact opnemen met een ontwikkelaar?

Een andere waardevolle troef voor een agile ontwikkelingsteam is hun contact met een responsieve en ervaren softwareontwikkelaar met wie ze eerder hebben samengewerkt. Als ze vragen hebben, kunnen ze direct contact opnemen met een ontwikkelaar via e-mail, telefoongesprekken of andere middelen. In het verleden hebben deze teams de neiging gehad om buitensporig veel tijd te besteden aan telefoongesprekken met ontwikkelaars. In de toekomst zal deze praktijk sterk worden geminimaliseerd of geëlimineerd.

De kosten van stilstand

Een stilstand is wanneer een team werkt zonder een gekwalificeerde werknemer. Er is een interessante, weinig gedocumenteerde studie gedaan door mariene onderzoekers over de hele wereld die aantoont dat dit feit waar is. Zij maakten gebruik van het gebrek aan studie door deze onderzoekers en voerden een paar jaar geleden dezelfde studie uit. De resultaten waren verbluffend. Niet alleen slaagden zij erin een bijna volledig verkeerde schatting te produceren (met een percentage van 1,9%), maar de mensen die in het team werkten besteedden in feite meer tijd aan het herstellen van fouten (omdat zij geen kans hadden om naar het rapport te kijken) dan aan het werken aan de taak zelf.

Dit is nog een reden waarom een goed projectbeheersysteem essentieel is. Zonder een greintje documentatie kun je niet verwachten dat je team beslissingen die door een verspreide bende individuen zijn genomen, op intelligente wijze ontwikkelt. Voor ontslagenen is er hulp bij de hand: er zijn (vrouwen en heren) toegewijde mensen die deze schrijven. Maar wat nog belangrijker is- er bestaan procedures die helpen deze risico’s te beperken en die min of meer gestandaardiseerd zijn, zodat u op deze procedures kunt vertrouwen.

Looking Good in Print is een waardevolle bron voor alle projectmanagers, maar vooral voor projectmanagers die op zoek zijn naar manieren om het werk van een toegewijd personeelsbestand in hun creatieve voordeel te gebruiken. Zonder twijfel zal dit boek u helpen een efficiënter, effectiever en intensiever functionerend geheel te worden. Ik hoop dat dit boek u evenzeer helpt als uw werkefficiëntie.<|en door werkt als uw communicatievaardigheden.<|en door organiseert. Als je het goed leest, gaat het er uiteindelijk om dat het werk dat je produceert er beter uitziet dan het werk van anderen.

Plaats als eerste een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *