paranormale signalen, en magnetisch veld

Rem pod

Voor het doel van de REM-Pod is hij anders afgestemd, hij is afgestemd om paranormale technologie te detecteren die EMF signalen uitzendt, als gevolg van de “levenvormende capaciteit” externe AM, FM, of satelliet radio luidsprekers of modems, draadloze microfoon/ontvangers of radio’s, en in configuraties die gebruik maken van een GB, Guarddog, of G2 Micro/EGA eenheden en deze gebruiken om zich tussen u en het object dat wordt gezocht in te nestelen en de radiofrequentie stroom te veranderen evenals de stralingsenergie. Het ontvangen EMF-veld is groter als uw hoofd zich dicht bij of vóór het te scannen voorwerp bevindt. De “handtekening” van de energie die door het voorwerp wordt uitgezonden, is precies wat door de detector wordt opgepikt.

Het is een beetje frustrerend om minstens een paar keer per week een rijdende auto op een paar meter afstand voorbij te horen scheuren, of de tijd dat ik overdag midden in de nacht een uur aan de telefoon zit met “mijn” vrouw, maar met de juiste apparatuur is het mogelijk om te zien wat er gebeurt.

In het auditieve spectrum -auditieve waarneming- is een golfvorm (optisch, druk of elektrisch) in staat om het pad van het gehoorde geluid te volgen vanaf de oorsprong naar buiten door de lucht naar de luisteraar. De meesten van ons ontvangen of detecteren geluiden door de perceptie te beïnvloeden en een stroombron te emuleren. Het menselijk oor reageert normaal op pulsachtige geluiden en dreunen, waarbij de sensor elektrische potentialen verwerkt die in het spierweefsel ontstaan, waardoor het signaal in het hoofd wordt versterkt.

Zodra de elektromagnetische straling is verstoord, veroorzaakt het gewijzigde elektrische spanningen in het spierweefsel. De juiste spieren worden in contact gebracht en het bewustzijn verschuift. Het hebben van een positief elektrisch veld geeft een persoon een gevoel van tevredenheid en mojo, negatief elektrische velden momenten gebrek aan “volheid” en geven het tegenovergestelde gevoel .

AWI-7707 van de Ghost Research Society zegt,

“…of er enige overlapping is tussen de twee, is een punt van discussie; sommige theosofen suggereren dat een nieuwe vorm van bewustzijn kan worden gecreëerd [door] een verhoogde stroom van gedachten. Het gewicht dat ik eraan toeken is dit: als je onderbewustzijn dingen kan voelen en doen die parasitair aanvoelen voor je bewuste zelf, dan is er misschien iets tamelijk interessants aan de hand.”

De Ghost Research Society Dictionary of the Independant denkt dat er een steeds belangrijker deel van de hersenen is dat evolutionaire veranderingen lijkt te ondergaan om nieuwe functies aan te nemen die gebaseerd zijn op energievelden, organisaties en keuze die blijkbaar de behoefte van mensen aan comfortabele relaties en menselijke interactie verminderen . Bovendien staat in hun rapport dat “wij zijn gaan inzien dat het gedeeltelijk opvangen en ondergaan van energievelden een onvermijdelijk onderdeel is van het functioneren van de menselijke hersenen en het zenuwstelsel. De gewaarwording van de meeste dingen om ons heen – van ons lichaam, tot een radio, een EMV-apparaat, tot de maan – wordt geproduceerd door EM-velden. Wat vroeger “schaduwwerk” werd genoemd, wordt nu zelfs cognitie (veldmanipulatie) genoemd.”

Dit is een beetje een extreem geval in die zin dat de EMV’s in staat zijn iemands greep op de waarneming te eroderen en de banden tussen mens en machine te verbreken.

Wanneer de REM-Pod paranormale activiteit detecteert wordt het signaal versterkt tot 300 maal de normale frequentie om elektromagnetische energie op te pikken van op een afstand van 2 tot 5 meter. De door de paranormale eenheid geproduceerde EMF zenden een elektromagnetische golf uit die een Bon Mots (Pareto Principe) uitstraalt in een diffuse of geconcentreerde vlek, afhankelijk van de frequentieomvang.

Lees meer:
Spirit box
Ouija bord

Plaats als eerste een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *