Hoe uw persoonlijke ontwikkeling te gebruiken

Danstherapie

Als je voor de eerste keer danst, steek je je handen voor je uit om er zeker van te zijn dat je klaar bent om te bewegen en de dans te coördineren. Terwijl je danst, gebruik je lichaamstaal als steun. Ik ontspan mijn schouders, wat mijn verbinding met mijn lichaam helpt. Een access bar kan helpen bij twee van de meest uitdagende aspecten van dansers (headedness) voor beginners en gevorderden, maar uiteindelijk moet je de vrijheid geven om te bewegen en te dansen met je lichaam, en het proces door jou laten leiden. Met access bars wordt je geleerd om jezelf minder maar veiliger in te spannen – om je lichaam te voelen, niet om een grotere sprong te moeten maken. Wat krijg ik van mijn Access Bar? Ik heb een groot gevoel van vertrouwen en comfort. Ik voel me in evenwicht (dansend in mijn lichaam) een prestatie bereiken die ik al een tijdje wil bereiken. Als het gaat om persoonlijke ontwikkeling, het definiëren van je persoonlijke ontwikkeling, het proces en de reis van toegang tot je Persoonlijke Ontwikkelings ‘anches’, leer je de waarde van jezelf genoeg tijd gunnen om te plannen, te verbeteren en te leren. Het leven is een proces, er is geen “pauze” of “States” en er is geen juiste of verkeerde manier.

Wat zijn enkele van de beste praktijken van de Toegankelijkheidsbalk?

Wanneer u uw Toegankelijkheidsbalk opent, kunt u herkennen, voelen en testen of uw formulieren volledig zijn (één of meerdere blokken) om te beslissen welke u beperken en er iets aan te doen. Je kunt de Toegankelijkheidsbalk gebruiken met een cliënt die je in het bijzonder begeleidt of met een cliënt met meerdere formulieren. Ik geef les in toegankelijkheidsbalken voor mijn executive coaching en ik ben een cliënt en een collega van de Mp3 Accessibility tool die door een aantal cliënten wordt gebruikt. Ik gebruik ook de Betty manufactured Accessibility Bar met mijn life coaching cliënten. De primaire Toegankelijkheidsbalk wordt gebruikt bij het verkopen – als u de Toegankelijkheidsbalk tijdens de verkoop gebruikt, kunt u het met uw cliënt gebruiken of, als u dat wenst, kunt u de balk in uw therapeutische ruimte op het werk gebruiken terwijl u aan het werk bent.

Hoe beïnvloeden toegangsbelemmeringen mijn vermogen om toegang te krijgen voor mijn cliënten in andere modaliteiten?

Als je naar je persoonlijke ontwikkeling kijkt, kijk dan naar je hele systeem. We de-origineren ons hele systeem als vals en herkennen de oorspronkelijke bron niet. Toegangsbelemmeringen leiden tot uitputting en overbelasting van je systeem, wat er vaak toe leidt dat je lichaam niet functioneert zoals het zou moeten. Toegangsbelemmeringen worden ervaren wanneer er sprake is van gezondheid, stabiliteit, veiligheid of om welke andere reden dan ook. Toegangsbelemmeringen openen niet de toegang tot de wijsheid binnenin, die komt via de wijsheid van je lichaam, de ontsloten wijsheid. Kijk naar je lichaam voor de primaire toegangsbarrières, en je leven als een proces.

Plaats als eerste een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *